Bejelentés


Munkával,felvilágosító szóval!

 

A Hagyományőrző Munkásőr Társaság eszmeiségében baloldali, munkásmozgalom történeti hagyományok ápolására, és humanitárius célok megvalósítására törekvő civil szervezet.

 

 

A Munkásőrség története iránt érdeklődő jó szándékú magyar baloldali, és a baloldali eszmei irányzatokkal szimpatizáló állampolgárok társadalmi egyesülése, amelynek célja a munkásmozgalmi hagyományok ápolásával, az 1957-1989 között működő Munkásőrség írásos és tárgyi emlékeinek feldolgozásával, gyűjtésével és publikálásával hozzájárulni a magyar és egyetemes történelem gyarapításához, mind színvonalasabbá tételéhez.

 

 

Társaságunk tevékenységével, elő kívánja segíteni a rendvédelmi hivatás társadalmi presztízsének növelését is.

 

 

Emellett célja kulturális és sportesemények, történelmi hagyományőrző bemutatók szervezése a szélesebb tömegek, főként a hátrányos szociális helyzetben lévő gyermekek és családok számára, valamint jótékonysági akciók szervezése, és egyéb humanitárius célok megvalósítása.

 

 

A nemzet a haza felemelkedésnek szolgálata, az emberi és demokratikus szabadságjogok történelmi értékeinek védelme, nemzeti hagyományaink ápolása,

 

-támogatni és segíteni mindazokat, akik készek fellépni a társadalom békéjéért, egy emberibb arcú közösségi társadalom ismételt felépítéséért és végleges megszilárdításáért, a társadalmi szolidaritásért, a jogegyenlőségért, a nemzeti kisebbségek felemelkedéséért, szembeszállni az idegengyűlölettel, minden rasszista, antiszemita, romaellenes, hímsoviniszta, terrorista és diktatórikus megnyilvánulással.

 

Számunkra az emberekről gondoskodni nem csupán jelszó, hanem feladat!

 

A 2018. februárja óta eltelt időszakban elmondhatjuk, hogy lassú de erőteljes növekedésnek indult Társaságunk. Számos munkásőr családnál jártunk, Győrtől egészen a Borsod megyei, Baktakék falucskáig.

 

Számos esetben tudtunk segítséget nyújtani idős munkásőreinknek, vagy hozzátartozóiknak, akik sajnos igen sokan élnek mára halmozottan hátrányos helyzetben.

 

Segítettünk, volt ez akár részünkről egy jótékonysági festmény árverés amit az adott család megsegítésére szerveztünk, vagy csak akár egy jó szó vagy bármely másnemű segítség melyre az adott helyzetben szüksége volt a bajba jutott elvtársainknak, barátainknak.

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!