Bejelentés


Munkával,felvilágosító szóval!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


ARATÓ ISTVÁN (balra) ÉS JUHÁSZ LAJOS

 

Arató István:

 

 

1942. november 27-én született Herceghalmon, amely akkor még Bia része volt.

 

Az 1956-os ellenforradalmat nyolcadikos tanulóként élte át. Vasútgépészeti technikumot végzett Budapesten, majd a MÁV-nál kapott állást mint motorszerelő, majd csoportvezető, s később elvégezve a Bánki Donát Műszaki Főiskolát, járműgyártás technológussá vált.

 

Ezt követően végezte tanulmányait az akkori Zrínyi Akadémián, és felsőfokú politikai végzettséget is szerzett. 1978-tól a rendszerváltozásig szolgált a Munkásőrség hivatásos állományában Budapesten, a VIII. kerületi "Asztalos János" munkásőregység parancsnokaként.

Arató elvtárs kezdettől fogva aktívan támogatja Társaságunk magasztos ügyét, alapító tagja szervezetünknek.

 

Társaságunk alapító tagja, 2018-tól országos pk. helyettese.

 

Egyébiránt a Magyar Munkáspárt Budapesti szervezetének alelnöke, a Május Elseje Társaság Felügyelő Bizottságának elnöke.

 

 

Juhász Lajos:

 

 

1943. július 18-án született Budapesten. Tizenéves fiatalként 1956-ban, testközelből látta a Köztársaság Téri és egyéb Budapesti helyszíneken, az ellenforradalmárok által elkövetett bestiális lincseléseket, vérengzéseket.

 

15 évesen a Kommunista Ifjúsági Szövetség alapító tagja, politikai munkája itt kezdődik a Finommechanikai Vállalat KISZ Bizottságában. Majd 17-évesen lett az egykori Munkásőrség tagja, korábbi Ifjú Gárda béli szolgálatát követően. Húsz esztendősen már az MSZMP tagjelöltje, majd egy év múltán tagja is a pártnak.

 

Később a BM. Határőrség Zalaegerszegi kerület Pártbizottságának munkatársa. Majd az őriszentpéteri határőrség tisztes iskoláján KISZ titkár és az iskola parancsnokának politikai helyettese.

 

Később a Finommechanikai Vállalat Párbizottságának munkatársaként is dolgozik.

 

A BM. Határőrségben 1963-1966-ig, az osztrák-magyar majd a jugoszláv-magyar határon szolgál.

 

Későbbiekben a Munkásőrség hivatásos állományába kerül, a budapesti "Pataki István" munkásőr egység zászlóaljparancsnok helyetteseként.

 

 

Társaságunk alapító tagja, 2018-tól országos pk. helyettese.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!