Bejelentés


Munkával,felvilágosító szóval!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


JUHÁSZ NORBERT

 

1989. április 8-án született Debrecen városában. Gyermekkori évei a Heves megyei Felsőtárkány községben teltek, itt végezte általános iskolás tanulmányait is. 14 évesen aktivistaként csatlakozik a munkásmozgalomhoz, s korengedménnyel 15 évesen lesz az akkori Magyar Kommunista Munkáspárt tagja. Majd a következő évben a párt országos elnöksége javaslatára a Központi Bizottság munkatársa lesz, s pár év múltán a párt Heves megyei szervezetének elnöke.

 

 

Ekkortájt aktívan sportol,az Egri Vívó Szakosztályban, párbajtőr szakágon. Több alkalommal szerez aranyérmet az egrieknek megyei szintű ifi versenyeken.

 

Egerben, a Szent Lőrinc Vendéglátóipari Szakközép Iskolában szerzi első szakmáját mint szakács. Ekkortájt indítja őt akkori pártja a 2009-es Európa parlamenti választáson a pártlista 10.helyén, mint egyébként az országban az akkor  legfiatalabb képviselőjelöltet. Következő évben pedig az országgyűlési választásokon is jelentős támogatást tudhat magáénak Heves megye 1. számú választókerületében.

 

Ezt követően a magánbiztonsági ágazatban helyezkedik el, mint Személy- és Vagyonőr. Sok évig dolgozik e területen és ennek megfelelően folytatja tanulmányait is. Felsőfokú Biztonságszervezőként végez, s évekig dolgozik a Holló Security Kft. területi vezetőjeként, majd megbízott ügyintézőjeként.

 

Később az akkori pártján belüli, általa és sok más elvtárs által is fölismert, s nagy sajtóvisszhangot is kavart elvtelen kompromisszumok, törvénytelenségek, a választópolgárok bizalmával való sorozatos visszaélések következtében sokadmagával, lemond összes tisztségéről s kilép a Munkáspártból.

 

Majd alapító tagként vesz részt  a Népi Front Párt létrehozásában, melynek színeiben a 2014-es önkormányzati választásokon, nyíltan kommunista programmal indult Bükkszék település polgármester jelöltjeként, s egy ideig ellátja a párt egri szervezetének vezetését is. Jelenleg is aktívan politizál, a Népi Front tagjainak sorában.

 

Társaságunk alapító tagja, 2018 februárjától tölti be a Hagyományőrző Munkásőr Társaság országos parancsnoki tisztségét.

 

 

Napjainkban hivatása mellett saját szőlőbirtokát valamint az ott működő bor és pálinka manufaktúrát vezeti őstermelőként, a Borsod megyei Edelény város határában.

 

Szívügye a hazai rendvédelmi hivatás társadalmi presztízsének erősítése, aktívan támogatja a Nemzetközi Rendőrszövetség Magyar Szekciója, a Rendészeti Kiképzők Szövetsége és a Rendőrmúzeum Baráti Köre rendezvényeit, és célkitűzéseit.

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!